vegatoys

Намери играчка

За момиче

За момче

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ!

Съобщение

http://vegatoys.com/how-to-order.html
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Йоника със столче

цена 59.99 лв.

каталожен номер 100288885

Възможни цветове Възможни цветове

Допълнителни снимки Допълнителни снимки

Пластмасова музикална играчка.Функции: 36 клавиша, микрофон, светещи елементи, функция "караоке", функция "запис и възпроизвеждане", функция "повторение", 8 ритъма, 8 тембъра, 4 вида барабанни звуци, 4 вида звуци на животни, демо мелодии, свирене с акомпанимент, бутони "Volume" за контрол на звука, бутони "Tempo" за контрол на темпото, бутон "Stop" (спира текущата функция).

Описания на бутоните:

-ритъм бутони:

самба, рок, модерен рок, марш, диско, блус, валс и бавен рок.С тези бутони е възможна функцията свирене с акомпанимент:Натиснете който и да е от тях.Системата започва да възпроизвежда мелодия и заедно с нея вие може да свирите с клавиши.

-тембър бутони:

роял, синтезатор, мандолина, орган, китара, цигулка, тромпет и пиано.

-4 бутона разположени в дясната част на йониката.Бутоните са с две модификации, сменящи се чрез бутона "Switch".Едната модификация е в режим на работа на барабанни звуци, а другата-на звуци на животни (пиле, куче, жаба и пате).

-2 бутона "Music" разположени в дясната част на йониката-за прослушване на демо мелодийки.

-бутон "Replay" за повторение на текуща мелодийка.Натиснете бутона "REL" и изсвирете дадена мелодийка.След това натиснете бутона "Replay" и изсвирената от вас мелодийка ще бъде възпроизведена.Всяко следващо натискане на този бутон води до ново повторение на същата мелодия.

-функция "караоке"- свържете микрофона към йониката и така ще можете да пеете, докато свирите.

Размери на йониката в сглобен вид без стойката с микрофона-50*27*50 см.Размери на столчето-25*20*24 см. Заредете с 4 батерии от 1.5 V size AA. Възможни са различия в цветовете на бутоните! За деца над 6 години.

 

Размер на опаковката 52 x 15 x 51 (ШxДxВ)

Видео Видео