vegatoys

Намери играчка

За момиче

За момче

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ!

Съобщение

http://vegatoys.com/how-to-order.html
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Игра "Свали кокошките"

цена 16.99 лв.

каталожен номер 100983415

Възможни цветове Възможни цветове

Допълнителни снимки Допълнителни снимки

Пластмасова игра за двама до четирима играча.

Смелият пилот Луи управлява своя малък червен самолет на тренировъчни полети. И всичко си върви добре, ако не е невниманието на пилетата! Пилотът прави лупинги, издига се и се снижава, но пилетата му пречат и сблъсъкът с пернатите е неизбежен.А околните земеделски производители, които са четиримата участниците в играта , ще бъдат много нещастни, защото пилетата им ще пострадат!

Спасете пилетата!

Всеки играч има свой собствен курник на покрива, и на него удобно са разположени по три пилета. Днес тяхното спокойно убежище е под заплаха! Пилотът Луи с надута усмивка се гмурка право към къщите с кокошките.Това е време, когато собствениците на кокошки трябва да се справят с тази каша!Ако не внимават, някоя от кокошките им ще падне от оградата и ще бъде свалена.

На разположение на всеки член на играта има специален педал, с който може да удря приближаващия се самолет и по този начин да спаси ценните си пилета. С педала също може да отклони самолета към кафезите на другите играчи. Внимателно гледане и ловкост на ръката се изискват от вас, за да си опазите пилетата и за да  помогнете да се свали някое пиле на съперник. А ако не внимавате, едно от вашите пилета ще  полети надолу от оградата.

Победител е този, който успее да опази най-много от пилетата си!

Пилотът Луи може да бъде всеки!

Простите правила и веселия нрав на тази игра я правят интересна за цялото семейство!

Размери на играта в сглобен вид-44*44*13 см.

За деца над 4 години.

 

Размер на опаковката 27 x 9.5 x 27 (ШxДxВ)

Видео Видео