vegatoys

Намери играчка

За момиче

За момче

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ!

Съобщение

http://vegatoys.com/how-to-order.html
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Игра "Пингвинчета"

цена 10.99 лв.

каталожен номер 100956646

Възможни цветове Възможни цветове

Допълнителни снимки Допълнителни снимки

Пластмасова игра за двама до четирима играча.Комплектът съдържа тримачтов кораб, основа "море" и 16 пингвинчета.

Цел на играта: Целта на играта е колкото може повече пингвинчета на кораба. Играча, който първи успее да постави всичките си пингвини на кораба, печели играта.

Игра:  Най-малкият по възраст играч може да започне играта. Когато дойде вашия ред, вземете един от пингвините си и го поставете на кораба.Няма значение къде ще го поставите.Корабът може да се завърти, ако имате нужда.Най-важното е пингвинът да е на сигурно място, за да не падне.Ако все пак падне, трябва да си го приберете.Играта продължава с играча, който стои отляво и реда продължава по часовниковата стрелка. Всеки играч има право да поставя само по един пингвин на ход.Ако повече от един пингвин паднат (независимо дали са паднали, докато слагате друг или веднага след това), трябва да си ги вземете обратно.Вашата колония от пингвини расте! Колкото повече пингвини има на кораба, толкова по-трудно става намирането на безопасно място.Понякога, някои пингвини падат и цялата игра се променя. 

Стабилни ръце и внимателно планиране са нужни, за да балансирате пингвините на люлеещия се кораб.Играчът, които пръв успее да сложи всичките си пингвини на кораба, печели.

Размери на кораба-31*16*20 см.

За деца над 5 години.

Размер на опаковката 26 x 9 x 26 (ШxДxВ)

Видео Видео