vegatoys

Намери играчка

За момиче

За момче

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ!

Съобщение

http://vegatoys.com/how-to-order.html
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Игра "Котка и мишлета"

цена 11.99 лв.

каталожен номер 100958746

Възможни цветове Възможни цветове

Допълнителни снимки Допълнителни снимки

Пластмасова игра за двама до четирима играча.Комплектът съдържа 1 голямо парче сирене в плато, 17 малки парченца сирене, 3 стълбички, 4 мишлета в различни цветове, 1 котка и зарче.

Какво забавление! Четири палави мишлета се боричкат върху едно грамадно парче сирене и се спускат по дупките му надолу.Те харесват тази вкусна игра, защото събират малки парченца сирене.Но, бъдете внимателни! Големият Макс дебне наоколо и ако скочи върху някое мишле, то играчът ще изгуби парченце от своето съкровище, вкусното сиренце!

Цел на играта: Победител е този играч, който най-бързо събере 5 парченца сиренце!

Подготовка за игра:

Поставете голямото сирене в средата на платото.Поставете стълбичките.Наредете отстрани на платото малките парченца сирене.Позиционирайте Големият Макс пред което и да е отделение на платото.

Начин на игра:

Всеки участник  избира мишле и го поставя в една от вдлъбнатините в горната част на сиренето.След това играчите се редуват да спускат мишлетата си в дупката.Секторът от платото, в който падне мишлето, е стартова позиция за всеки играч.В случай, че играчите са двама, всеки пуска по две мишлета. Ако играчите са трима, едното мишле остава в кутията.

Най-малкият играч започва пръв! Хвърля зара и мести мишлето си толкова позиции по посока на часовниковата стрелка, колкото показва зара.След това трябва да следва инструкциите, нарисувани на сектора, в който е попаднал:

-Взема едно парченце сирене от банката (от заделените отстрани 17 парченца).

-Взема две парченца сирене.

-Връща на банката едно парченце сирене.В случай, че играча няма сиренца, нищо не връща!

-В случай, че мишле попадне на сектора с нарисувана котка, то играчът мести Големият Макс и го поставя срещу сектор по негов избор.Големият Макс плаши мишлето в избрания сектор и съответният играч трябва да върне едно сиренце на банката.В случай, че играчът няма сиренца, то нищо не връща на банката.

-В случай, че попадне на сектора с нарисувана стълба, то трябва да се изкачи отново горе, върху голямото парче сирене,  да се спусне в дупката и веднага да изпълни инструкциите на сектора, в който е попаднал.В случай, че попадне на сектора с нарисувана котка, то трябва да премести Големият Макс един сектор, по посока на часовниковата стрелка и тогава неговият ред е свършил.Ако в сектора, до който е преместен Големият Макс, има мишле, то неговият собственик трябва да върне едно сиренце на банката.

Диаметър на платото-25 см.За деца над 4 години.

Размер на опаковката 27 x 11 x 26.5 (ШxДxВ)

Видео Видео