vegatoys

Намери играчка

За момиче

За момче

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ!

Съобщение

http://vegatoys.com/how-to-order.html
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Микроскоп-проектор

цена 35.99 лв.

каталожен номер 100049698

Възможни цветове Възможни цветове

Допълнителни снимки Допълнителни снимки

Пластмасова играчка.Комплектът съдържа микроскоп-проектор с лампичка, пинцета, шпатула, прибори за подготовка на проби, предметни стъкла, празни етикети за надписване на пробите, инкубатор, лупа и няколко различни проби.

Работа с проектора:

Извадете окуляра.Вмъкнете в стойката наставката на проектора.Поставете проба на микроскопа.Поставете капака на лампичката.Запалете я и я насочете към пробата.Затъмнете стаята.Насочете главата (наставката на проектора) към стена или към бял лист хартия.Наместете фокуса до получаване на ясна картина като въртите копчето по посока обратна на часовниковата стрелка.За проектиране върху лист хартия, наклонете огледалото на главата, така че пробата да се проектира на листа.

Примерни материали за проби:

Преди да сложите пробата под микроскопа, накапете я с капка вода!

-парченце лук или чесън, оцветено с мастило; крилце на пеперуда; антенка на молец; люспичка от риба; краче на муха или друго насекомо; парченце от перо на птица;  капка вода, в която една седмица е било накиснато листо от дърво (във водата са се развили интересни за наблюдение микроорганизми).

Увеличителна способност на микроскопа-300X, 600X и 1200X.Размери-12*8*32 см.Заредете с 2 батерии от 1.5 V size AA.За деца над 8 години.

Размер на опаковката 35 x 9 x 34.5 (ШxДxВ)