vegatoys

Намери играчка

За момиче

За момче

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА-13 ЛВ!

Съобщение

http://vegatoys.com/how-to-order.html
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Игра "Бобър и бент"

цена 13.99 лв.

каталожен номер 100743699

Възможни цветове Възможни цветове

Допълнителни снимки Допълнителни снимки

Пластмасова игра за 1 до 4 играча.Комплектът съдържа платформа "поток" с две стени, фигурка на бобър, 42 трупи в различни цветове, малка пръчица.

Бобърът е направил бент от дънери на реката, но мястото му не е там.Той обаче зорко пази „труда" си, а вашата задача е да помогнете на потока вода, но... без да бъдете хванати.

Цел на играта:

Да бъдете първият, който ще успее да събере 2 кафеви, 2 оранжеви и 2 жълти дървени трупи.                     Подготовка:

Преди началото на играта трупчетата се подреждат на игралното поле във формата на бент: най-отдолу 5 трупчета, върху тях 6, след това 5, отново 6 и т.н.Последният ред трябва да е от 4 трупчета.Цветовото подреждане е без значение.Най-отгоре се поставя фигурката на бобъра.На коремчето му има копче за включване на звукови ефекти.При разклащане на бента или при падането му ще чуете възмутеното викане на бобъра.

Начин на игра:

Пръв започва най-малкият играч.С помощта на малката пръчица се опитва да махне дървено трупче, като го избутва така, че да не се размърдат останалите и да не се разруши бента.При успех, трупчето остава за него.Когато не му трябва трупче с такъв цвят, може да го даде на друг играч или внимателно да го върне на мястото му. С много ловкост и сръчни пръсти се отмъква едно или друго пънче. Напрежението расте! После туп...и купа изведнъж се срутва с патардия.Бобърчето забелязва дръзката кражба и започва да крещи.Тогава трябва да се върне всичко на мястото му и да се започне отначало.Забавна игра за цялото семейство-кой ще има по-стабилна ръка... и повече късмет, за да надхитри бобъра.

Победител:

Победител ще е този играч, който успее пръв да събере 2 кафяви, 2 оранжеви и 2 жълти трупи.

Игра за един играч:

Играта може да се играе и от един играч: целта ще е той да избута колкото може повече трупи без да разстрои бобъра.                          

За по-напреднали играчи:

Можете да поставяте Бобъра с муцунката нагоре или с муцунката забита надолу в трупите. Така той става още по-чувствителен.

Бобъра е зареден с необходимите батерии.Преди употреба издърпайте пластината от отделението с батериите!

За деца над 4 години. 

 

Вижте видеклип на https://www.youtube.com/watch?v=q2j9sf9A6O4

Размер на опаковката 26 x 11 x 26 (ШxДxВ)

Видео Видео